4e Isokin Indoor Track Special op zondag 6 januari 2019


Zondag 6 januari is de wedstrijddatum van de 4e Isokin Indoor Track Special in 2019!
Een mooie datum en laatste dag van de Kerstvakantie waardoor velen de wedstrijd fris en uitgerust kunnen doen. De wedstrijd in het Apeldoornse OmniSport wil opmaat zijn voor de indoorpiek later in het seizoen wanneer de diverse Nederlandse indoor Kampioenschappen plaats zullen vinden.
De wedstrijd zal wederom gekenmerkt worden door een informele sfeer waarbij de atleet centraal staat.
Dat maakte de wedstrijdorganisatie bij monde van Fred van Gasteren recent bekend. Zeer verheugd, zo vertelde hij verder, zijn we wederom met de support van Isokin Training en Therapie in Apeldoorn. Isokin zal onder andere de atleten de medische support op de wedstrijddag verlenen.

Fred van Gasteren (Team Sotra) en Johann de Jong (Isokin) enthousiast voor de 4e Isokin Indoor Track Special!

Er is een programma vanaf de D-junioren t/m de senioren.
De 4e editie kent zowel rondbaan onderdelen als ook een horden- en sprintprogramma. In de ochtend- en vroege middag worden de sprint- en horden onderdelen afgewerkt. Halverwege de middag tot en met de vroege avond is het tijd voor de rondbaan onderdelen.

Vanaf 1 december 2018 kan voor de wedstrijd worden ingeschreven via www.atletiek.nu

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.