5e ITS trekt grote belangstelling, extra inschrijfplekken voor 200 en 400m beschikbaar!


Met nog ruim een halve week te gaan kan de organisatie van de 5e Isokin Indoor Track Special zich opnieuw verheugen in een grote belangstelling van atleten.
Als gebruikelijk en logischerwijs zaten na de openstelling van de inschrijving de rondbaandisciplines in een mum van tijd bommetje vol.

Door afmeldingen is er voor met name de 200 en 400m rondbaandisciplines een aantal extra startplekken beschikbaar gekomen.
Dit betekent dus dat nieuwe inschrijvingen (evt. ook weer in de vorm van reserves) kunnen worden verwerkt. Ook op de andere rondbaandisciplines en sprint-/en horden onderdelen staat nog een beperkt aantal startplekken open waarvoor kan worden ingeschreven.
De inschrijving sluit op vrijdag 13 december om 23.59u.

Op diverse onderdelen staat a.s. zondag m.n. bij de junioren een sterk aantal deelnemers aan de start. Op de sprint en hordendisciplines zien we bij de jongens AB namen in de deelnemerslijst als Sharif Omoyele, Brett Duff, Isiah Emanuelson, Xavi Joy Mo-Ajok, Damian Felter en Isaya Klein Ikkink. Zij zullen zo vroeg in het seizoen al direct een mooi visitekaartje willen achterlaten op het tartan van het fraaie OmniSport Centrum in Apeldoorn. Bij de meisjes en vrouwen kan een mooie 800m strijd tegemoet gezien worden met onder de deelnemers namen als Annemarie Slangewal, Kyra Keurentjes, Yasmine Abbes en Amina Maatoug.
Grote kans dat ook nieuwe Indoor Track Special Wedstrijdrecords genoteerd kunnen worden.
Sponsor RUNX uit Apeldoorn stelt voor ieder nieuw record een waardebon beschikbaar!

Raad en daad voor atleten op medisch vlak is beschikbaar via de supplier van de wedstrijd t.w.  Isokin Training & Therapie uit Apeldoorn o.l.v. fysio en bewegingswetenschapper Johann de Jong.

Het eerste startschot a.s. zondag in OmniSport Apeldoorn, waarvoor overigens voor fans, ouders en bezoekers de toegang geheel vrij is, is om 10.15u. Het programma loopt door tot ca. 19.30uur.
Met veel plezier kijkt de organisatie uit naar een mooie indoor atletiekdag.
Voor het welslagen daarvan past alvast grote dank aan de inzet van een groot aantal vrijwilligers!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.