Ook teamlid worden?


Ook teamlid worden?

Wil je ook deel uit maken van Team SOTRA?

De “bovenbouw” is de trainingsgroep van Team Sotra die vrijwel dagelijks traint.
De Horden/Sprint trainingen in de bovenbouw worden verzorgd door Betty Hofmeijer. Er is momenteel geen bovenbouw trainingsgroep voor de Mila. Via de onderbouw wordt er gestreefd naar het opbouwen van een nieuw Mila bovenbouw team.
Betty heeft veel trainer-coach ervaring en is uitstekend gekwalificeerd (niveau 5). Over een periode van meer dan 25 trainingsjaren is er veel sportief succes geboekt. Vaak ook internationaal.
Je kunt als deelnemende atleet van de bovenbouw van Team SOTRA lid blijven van je eigen atletiekvereniging. Bijvoorbeeld om deel uit te kunnen blijven maken van de competitieploeg van je club. Er wordt outdoor getraind op de atletiekbaan van AV34 in Apeldoorn. Indoor in Omnisport Apeldoorn.

Persoonlijke aandacht! Dat staat met stip op nummer 1 bij Team Sotra. Daarom is het team bij voorkeur niet groter dan ca. 10 full time atleten.
Parttime lidmaatschap is onder bepaalde omstandigheden mogelijk. Bijvoorbeeld voor atleten die een laatste (examen)jaar op hun school af willen maken. Een parttime lidmaatschap houdt in dat je minimaal aan drie trainingen per week deelneemt. Een fulltime lidmaatschap heeft sterk de voorkeur. In een intensief dagelijks contact met de trainer coach en de samenwerking met elkaar ligt een belangrijke meerwaarde van het Team Sotra concept en van het bereiken van je doel.
Daarnaast heeft Team Sotra de beschikking over een atletenhuis waar je eventueel kunt gaan wonen. Daarmee kun je de driehoek wonen – studeren – atletiekbaan zo klein mogelijk houden, waardoor bijv. reistijd zoveel mogelijk wordt beperkt.
Voorafgaand aan de inschrijving is er een intakegesprek met de trainer-coach. Belangrijke gesprekspunten zijn, naast prestaties,  vooral motivatie en ambitie. Je kunt aan een aantal proeftrainingen meedoen om zodoende een goede indruk te krijgen van de trainingsinhoud en de trainingsaanpak. En, op deze manier, maak je ook kennis met het atletenteam.

Voor het meedoen aan de proeftrainingen of voor een intake gesprek (waarbij uiteraard ook je ouders welkom zijn) kun je contact opnemen met Betty Hofmeijer (06 54 288 645 of bdhofmeijer@hetnet.nl)

 

Teamlid en contributie

Met iedere atleet wordt jaarlijks een samenwerkingsovereenkomst gesloten. In grote lijnen omvat het programma:

Web 45 weken trainingsbegeleiding, per week 5 dagen x 2 uur per dag (full/time)
Web Trainingsschema’s en evt. bespreking/afstemming daarover voor die periode
WebTrainer is 24u per dag/7 dagen in de week (24/7) beschikbaar voor vragen/advies
Web Ondersteuning op sportmedisch en ander (bijv. opleiding, welzijn/mentaal, voeding)
WebEvaluatie-, doelstelling- en voortgangsgesprekken met trainer.
WebWedstrijdbegeleiding op belangrijke wedstrijden

De atleet regelt zelf:

Web Reiskosten
WebInschrijfkosten wedstrijden
WebContributie en licentiekosten atletiekunie, atleet is zelf lid van atletiekverenging
WebKleding en schoenen;
WebKosten trainingsstages

Over de contributie:

Web De bovenbouw contributie voor SOTRA voor het seizoen 2016/2017 bedraagt voor een full-time lidmaatschap € 1.160.
Basis: 45 trainingsweken,  is € 25,75 per week met 10 trainingsuren
Web De contributie dient (kan in termijnen) vooraf te worden voldaan
WebDe overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar.  In bijzondere gevallen (te bepalen door bestuur) kan per kwartaal door beide partijen worden opgezegd.