Topsportcoach zoekt aankomende topatleten 2


Je bent een gepassioneerde MiLa atleet/atlete 800-1500m en langer, je  wilt jezelf verbeteren, ja je wilt erg goed worden in je sport.

Wat moet je allemaal leren om een topsporter te zijn? Welke vaardigheden heb je allemaal nodig?
Om daar antwoorden op te krijgen zal je iemand moeten hebben die een antwoord heeft op al die vragen, die ervaring heeft met topsport, kortom een ervaren Topsport-Trainer/Coach.

Als jij je eigen situatie bekijkt zie je misschien wel een aantal zaken die goed geregeld zijn, maar is er ook voldoende kennis, ervaring en tijd aanwezig om jouw doel te verwezenlijken?
Mogelijk wordt het tijd om een volgende stap te zetten die er voor zorgt dat je de juiste begeleiding krijgt om jouw hoge doelen te bereiken.

Kom gerust eens praten met mij dan kunnen we kijken of ik jouw leermeester kan zijn en jou kan begeleiden naar een topsport “loopbaan”. Was getekend: Johan Voogd.

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Topsportcoach zoekt aankomende topatleten

  • Herman Vrijhof

    Johan,

    Er zijn niet meer dan een vijftal(en dan zit ik al aan de ruime kant) trainers in NL waar ik jonge talenten aan zou vertrouwen om een volgende stap te maken. Jij bent er daar één van….

    Herman

  • Paul

    Werkelijk Herman? Wat is er overgebleven van het team wat hier boven staat? Jip is inmiddels ook weg, alle andere atleten zijn gestopt of trainen elders. Aan de trainingsprincipes van Johan mankeert niet zo veel maar toch gaat er blijkbaar iets niet helemaal goed.