Bovenbouw atleten trainen in Schoorl


Ter afwisseling van het trainen in de bossen op de Veluwe maakten eind november een aantal bovenbouwatleten van het sprint/hurdles team een trainingsritje naar Schoorl. Al vroeg werd er op de zaterdag naar het noord-westen van Nederland afgereisd om stipt om 09.30u present te zijn voor een gezamenlijke training met de trainingsgroep van Sven Ootjers. Juist ja, de drijvende kracht achter de trainingsgroep van AV Trias in Heiloo met o.a. bronzen medaillewinnares op de 400m van het EK 2018 in Berlijn Lisanne de Witte.
Het was flink fris in Schoorl en veel bewegen was dan ook een must. Maarten, Nick en Do begonnen met een w.u. met een aantal 800m’s en een aantal sprongvormen in mul zand.
Daarna werd een aantal series van 15 en 30 seconden heuvelop gedaan om te eindigen met de beruchte trappenheuvel. En…ook Nick, Maarten en Do weten dus nu ook dat deze trappenheuvel geen kattepis is. De “die hards” renden de heuvel 4x op, maar sommigen lieten het al dan niet omdat ze korte sprinter of hordenatleet zijn bij 1 of 2x. Hieronder een 2-tal filmpjes met de laatste loodjes naar boven.
Met een samen op de foto werd de training afgerond en kon een leuke, pittige trainingservaring aan het lijstje worden toegevoegd.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *