Desi 2e in Oost Gelderse Cross Competitie


Op zaterdag 16 februari werd de laatste wedstrijd van het Oost-Gelders Cross Kampioenschap gehouden. De cross werd ditmaal georganiseerd door AV de Gemzen op Landgoed Molecaten in Hattem. Op en rond de zgn. Trijselenberg was een pittig parcours uitgezet. Een prachtig gebied met vele hoogtemeters, pittige beklimmingen en steile afdalingen.
Desi van Emmerik (AV Cialfo) bezette bij de MB de 2e plek in het klassement en met een 2e plaats in de wedstrijd van zaterdag over het totaal 4000m lange parcours behield ze deze plek ook in het eindklassement.
Als beloning ontving ze een fraaie beker.

mooie beloning 2e plek OGOK Desi

“Ik ben er happy mee, verhaalde Desi. Ik ben nu weer een klein jaartje bezig na m’n knieblessure, die ongeveer even zo lang duurde, en ik merk eigenlijk dat ik steeds weer makkelijker ga lopen terwijl ik telkens weer een beetje meer en wat pittiger train. Dat kwam vandaag ook goed van pas, want het was echt een zwaar, maar mooi parcours. Nu weer een lekkere periode trainen, met o.a. een trainingsstage rond begin april in Valencia waar ik heel veel zin in heb, en dan heerlijk weer wedstrijden lopen buiten op de baan. Ik heb nu al heel veel zin in komend outdoorseizoen”, aldus een positief gestemde Desi!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *