Maarten en Nick klaar voor de start in Bydgoszcz


Na een lange reisdag op maandag jl. hebben Maarten en Nick met het Nederlands team hun intrek genomen in Hotel Ikar in Bydgoszcz, Polen. In het hotel zitten ook atleten van teams uit onder andere Oekraïne, Herzegovina en Armenië. of zoals Nick met een knipoog opmerkte “ze hebben wel humor hoor!”.

Na nog een lichte training gister, gaat vandaag, donderdag 13 juli het toernooi beginnen. Maarten’s 400m gaat om 12u van start. Hij zit in de 4e serie samen met onder andere de topfavoriet op zowel de 400m als de 400m horden uit Noorwegen, Karsten Warholm. De eerste drie van iedere serie samen met de vier tijdsnelsten gaan door naar de halve finale. Geen eenvoudige klus maar dat is het op een toernooi nooit.

Maarten start vanuit laan 8 en ook die laan is hem niet vreemd. “vanuit laan 8”, zei Maarten, “heb ik dit seizoen mijn snelste tijden op de klokken gebracht. prima en daar zal ik ook deze keer zeker voor gaan”.

Via http://www.european-athletics.org/competitions/european-athletics-u23-championships/history/year=2017/results/index.html kun je diverse info vinden over het kampioenschap. O.a. serie indelingen en natuurlijk ook de resultaten. ook is er een livestream. Op vrijdagavond is ook een uitgebreide samenvatting te zien van het toernooi op Eurosport.

Veel succes Maarten en Nick!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *