Nick loopt solide 400m hordenrace in Genève


400m horden atleet Nick Smidt kan het afgelopen weekend terugzien op een mooie wedstrijdervaring in Genève. Op één van de best bezette wedstrijden van het EAP-Circuit leverde hij opnieuw een solide 400m hordenrace af. De wedstrijd werd onder warme omstandigheden gehouden in het stadion “Stade du Bout du Monde”.
De 400m horden was het slotonderdeel van de dag en werd gewonnen door de Italiaan Lorenzo Vergani in 49.37. Met die tijd nestelde hij zich als de nummer 5 op de Europese ranglijst.
Nick kwam uit in de 3e serie en wist die fraai te winnen in een tijd van 51.28. “Ik had m’n race iets anders ingedeeld dan vorige week in Oordegem, zo meldde Nick. Ik liep deze keer de 1e horde in 14-pas in plaats van 13. Ook in m’n aanloop naar de 1e horde liep ik een pas extra. Als atleet hoop je altijd op iets meer, maar voor nu ben ik tevreden met het eindresultaat. Ik ben blij dat ik deze mooie wedstrijd heb kunnen doen en ben dan ook dank verschuldigd aan Dave Klink van Bizz Sport’s die dit voor me heeft geregeld. Hartstikke mooi”!
In serie 2 liep de kersverse nationaal jeugdrecordhouder Ramsey Angela. Hij finishte in 51.86 waarmee hij 4e werd in z’n serie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *