Persoonlijk record en 3e plek voor Jesse op 60m 4e I.T.S.


Sprinter en JB Jesse van Heijningen was goed op dreef tijdens de “eigen” 4Indoor Track Special in Omni Sport. Hij kwam uit op de 60 en 200m.
In de series kwam Jesse goed uit het startblok waarmee hij de basis legde voor een nieuw persoonlijk indoorrecord op deze afstand van 7.40s. Hij zette daarmee de 3e over-all tijd neer. Een plek die hij in de finale wist te evenaren. Zijn start was iets minder dan in de series, maar daarin tegen trok hij dit keer het laatste deel van de race erg goed door. Met zijn eindtijd van 7.44 was hij tevreden en constateerde hij dat t allemaal in volgende wedstrijden nog wel wat beter kan.

A-juniore Joyce Schumacher had een ietwat haperende aanloop naar haar 1e wedstrijd van het seizoen.Desondanks wist ze op de 60m horden haar snelste seizoentijd ooit op de klokken te brengen. 8.98 in de finale biedt een goed perspectief voor meer in de komende wedstrijden. Op de 60m kwam ze tot een tijd 8.09 in de series. In de finale was de koek op en bleef de klok stilstaan op 8.25.

 

MB Desi van Emmerik en seniore Do Krol liepen de 800m.
Desi liep met goed initiatief en deed zo’n 650m kopwerk. Daarna ze werd gepasseerd en kon ze helaas niet goed volgen. Desalniettemin was de 2.21.98 een heel behoorlijk resultaat waarmee ze de komende wedstrijden goed perspectief heeft op een stukje sneller.
Do liep haar eerste indoorwedstrijd ooit en was erg gretig. Die gretigheid deed haar verleiden tot een te snelle openingsronde waarna ze de laatste ronde de vrouw met de hamer flink tegen kwam.
Over haar eindtijd van 2.26.85 was ze dan ook niet te spreken. Volgende keer moet ik dan maar minder snel openen zei ze met gevoel voor understatement.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *