Prima competitieresultaten voor Joyce Schumacher en Melanie de Vries


Het weekend van 26 mei was een druk wedstrijdweekend, m.n. voor de junioren. Op zaterdag de A-competitie en een dag later de 2e wedstrijd van de seniorencompetitie.
A-juniore Joyce Schumacher (AV Flevo Delta) hield het in deze examenperiode alleen bij de A-juniorencompetitie. De wedstrijd in haar poule werd gehouden in Ede en begon met de 100m horden. Ze ondervond goede tegenstand van meerkampster Marijke Esselink die in de horden één van haar sterkste onderdelen heeft. Marijke won de wedstrijd in een mooi p.b. van 13.98 voor Joyce die eveneens goed was voor (alweer) een p.b. van 14.40 met een toelaatbare rugwind van +1.4.
Joyce kwam ook uit op de 100m die ze met een flinke tegenwind van -2.9 won in een prima 12.78.
Ook haar 3e onderdeel verspringen won ze, waardoor ze een flinke puntenverzamelaar was voor haar club.
In de 2e wedstrijd van de seniorencompetitie in Drachten maakte Melanie de Vries (AV Athlos) weer haar individuele wedstrijddebuut na een lange periode van gezondheidsproblematiek met oa een operatie in oktober jl.
Ze deed dat met een tijd van 12.95 (-0.1) op de 100m en 26.17 (-0.2) op de 200m meer dan verdienstelijk! Ook maakte ze deel uit van het 4x100m team van de club. Derhalve volop actie voor Melanie in deze wedstrijd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *