Aankondiging: “Hurdles/Sprint Start-Up” op zaterdag 11 juli a.s. in Epe 1


 

Vanwege de verder verruimde Corona maatregelen per 1 juli a.s. kunnen er weer atletiekwedstrijden georganiseerd worden! Team Sotra heeft hiertoe samen met AV Cialfo de handen ineen geslagen en opent zaterdag 11 juli a.s. zijn wedstrijdseizoen op de nog immer snelle Eper atletiekbaan met de Hurdles/Sprint Start-Up. Voor de kenners is de associatie met de succesvolle Hurdles/Sprint Special’s in de periode 2011-2017  snel gemaakt.

 

Vanaf 1 juli a.s. kan via www.atletiek.nu voor de wedstrijd ingeschreven worden. Het aantal startplekken houden we vooralsnog beperkt met het oog op de Corona restricties.  Gemiddeld zo’n 2 series per categorie per onderdeel.
Op atletiek.nu lees je alles over de onderdelen/categorieën en er is alvast een globaal tijdschema vermeld. Een chronoloog komt later beschikbaar.
We verwachten en hopen ook van harte op veel belangstelling van atleten voor deelname aan deze Start-Up wedstrijd. De organisatie is er in ieder geval veel aan gelegen om als met de edities van voorheen en tegenwoordig de Indoor Track Specials in Omnisport Apeldoorn er weer een succesvolle wedstrijd van te maken!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Aankondiging: “Hurdles/Sprint Start-Up” op zaterdag 11 juli a.s. in Epe

  • RL Kleine van Gelden

    Hoe zit het met toeschouwers/ouders aankomend weekend Mondkapjes mee om te mogen kijken bivakkeren op de parkeerplaats gezien de corona protocollen?Uiteraard conformeren we aan uw regels Met vriendelijke groet RL Kleine van Gelden