1e Indoor Track Speciaal in Omni Sport trekt veel deelnemers 2


Op zaterdagmiddag 6 februari a.s. organiseert Team Sotra in samenwerking met AV’34 in het Apeldoornse OmniSport de 1e Indoor Track Special.

Volgende week sluit de inschrijving voor de wedstrijd met alleen rondbaan disciplines.
Op met name de sprintdisciplines 200m en 400m zat de wedstrijd al ruim voor deze deadline vol. Alleen op de 3000m en onderdelen voor de CD-junioren is er nog wat plek om in te schrijven.

Omni

De verwachting is dat er zo’n 350 deelnemers aan de start verschijnen. Hiermee krijgt de inschatting van de organisatie bevestiging dat er ook voor indoor baanatletiek op rondbaan disciplines veel belangstelling is om met elkaar de strijd aan te gaan.
Een fijne constatering die de organisatie enkel meer uitdaagt om er op 6 februari a.s. een mooie wedstrijd van te gaan maken.

Ook verschillende (inter)nationale toppers hebben de wedstrijd weten te vinden. Aansprekende namen op de deelnemerslijst van 200 en 400m zijn bijv. Bjorn Blauwhof, Tony van Diepen, Rodrigo Willy Broer, Jochem Dobber, Sawa Bezelev, Esther Akihary en Laura de Witte. Op de mila onderdelen 800 en 1500m hebben o.a. Suzanne Voorrips, Marlies Huigen, Danaïd Prinsen, Jaap Gerben Vellinga, Lars van Hoeven en Yorben Ruiter ingeschreven.
Alle informatie over o.a. de voorlopige serie-indelingen en tijdschema is te vinden op www.atletiek.nu

Voor de leeftijdscategorieën junior D t/m senior M/V worden door Runner’s World voor de best presterende atleet waardebonnen van € 50,- beschikbaar gesteld.
Wilt u komen kijken?
Dat kan gratis; de organisatie heft namelijk geen entree voor bezoekers!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “1e Indoor Track Speciaal in Omni Sport trekt veel deelnemers

 • Simon Smidt

  Dank voor de goede organisatie, heb vandaag genoten van de atleten. Denk dat hier een mooie nieuwe wedstrijd is geboren die uit kan groeien tot een topevenement.

  • Bianca van Diepen

   Fantastische wedstrijd vandaag! Al onze konderen konden vandaag meedoen omdat de inschrijving ruim was! 13 jaar 14 jasr en 19 jaar! Hoe leuk op een dag! Een klein minpuntje was de speaker! Slecht te verstaan en had weinig kennis en vertelde niet veel!!
   Graag volgend jaar weer!!