Midden- en Lange afstand info trainingsaanbod 2015/2016 1


Het trainingsaanbod is als volgt:

MiLa

Doelgroep       De doelgroep is met name de 1e, 2e jaars C en 1e  jaars B.  Bij 2e  jaars D dient er duidelijk sprake te zijn van een behoorlijke belastbaarheid en eigen wil te verbeteren. Voor 2e jaars B en 1e jaars A dient er sprake te zijn van weinig trainingsjaren en/of late ontwikkeling.

Trainers          De trainingen staan onder leiding van de coach Johan Voogd, MiLa trainer/coach bij de trainingsgroep van de bovenbouw van Team SOTRA en Dick Leseman trainer/coach bij onder meer Ciko’66.

Trainingen     Er zal een 15 tal trainingen plaatsvinden op zaterdagmiddag en mogelijk een enkele keer op een doordeweekse dag.

Locatie            Het merendeel van de trainingen zullen in de bossen op diverse plaatsen plaatsvinden, een of twee in het Omnisportcentrum en enkele baantrainingen in Orderbos (AV’34) in Apeldoorn en/of Papendal.

Periode           De trainingen worden veelal gehouden in het weekend in de periode oktober 2015 t/m april 2016.

Limieten         Voor deelname aan deze trainingen is het belangrijk dat je voldoende belastbaar bent om de trainingen te volbrengen, als al snel blijkt dat je onvoldoende mee kunt komen behouden we ons het recht voor verdere deelname uit te sluiten.

 

Trainingen, workshops en kosten
Het trainingsaanbod voor de onderbouw 2015/2016 bestaat uit 15 trainingen in de periode oktober 2015 t/m mei 2016. De trainingen vinden in het weekend plaats veelal op de zaterdag.
Er kunnen ca. 15 atleten in een groep deelnemen.
Het afgelopen trainingsseizoen werd door Topsport Gelderland een 3-tal workshops verzorgd. Ook in het komende seizoen 2015/2016 zullen aansluitend op of voorafgaand aan een training 3 interessante workshops worden verzorgd.
De kosten bedragen € 165,00 totaal; een bedrag dat vòòr 15 november moet worden voldaan.

Aanvang
De trainingen beginnen met open opstarttrainingen in de middag van zaterdag 26 september a.s.  De locatie maken we ruim voor de tijd bekend. Nadere informatie en het volledige programma van de opstarttrainingen volgen later op deze paginasite.

Meedoen/Aanmelden?
Atleten die het afgelopen seizoen meededen en van de trainers bericht hebben ontvangen dat zij ook toegelaten worden tot de trainingen van 2015/2016 ontvangen over de gezamenlijke opstarttraining op 10 oktober nader persoonlijk bericht. Zij hoeven geen nadere actie te ondernemen om weer mee te doen.
Atleten die het afgelopen seizoen niet meededen maar wel interesse hebben om mee te doen aan de trainingen in 2015/2016 kunnen zich per e-mail aanmelden voor de opstarttraining bij

info@teamsotra.nl  t.a.v. Fred van Gasteren onder vermelding van naam, vereniging en discipline waarvoor interesse is. Ook voor nadere info/vragen is dit e-mail adres beschikbaar.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Midden- en Lange afstand info trainingsaanbod 2015/2016