Nieuwe datum Open Training onderbouw Springen en nog (beperkt) plek in Mila groep


In een eerder bericht werd aankondiging gedaan van de start met Team Sotra regiotrainingen in het onderbouwprogramma voor o.a. het Springen met een Open Training op zaterdag 3 november a.s.

Dit tijdstip is gewijzigd en vindt nu plaats op zondag 4 november van 10.00-12.00 op de atletiekaccommodatie van AV Cialfo in Epe o.l.v. springtrainer John Jansen.
Inmiddels heeft zich een 5-tal atleten gemeld voor dit kennismakingsmoment.
Dat is echter onvoldoende om het trainingsprogramma hiervoor ook daadwerkelijk van start te kunnen laten gaan.
Wil je naast je clubtrainingen graag wat extra aandacht voor de springonderdelen dan kun je je tot 1 november a.s. opgeven voor deelname aan de Open Training op 4 november via info@teamsotra.nl of bdhofmeijer@gmail.com

In de Mila groep is nog beperkt plek in de trainingsgroep. Op 4 november gaat om 10.00u de 1e training van start o.l.v. Mila trainer-coach Dick Leseman.
Heb je belangstelling/wil je meedoen? Stuur ook dan voor 1 november a.s. een bericht naar de hiervoor vermelde e-mailadressen.

Informatie over de trainingen
De trainingen zijn bedoeld voor enthousiaste, gemotiveerde atleten uit Midden en Oost Nederland in de leeftijd van ca. 13-17 jaar (D2 t/m B-junioren) die graag verder willen komen/beter willen worden in een discipline en met gelijkgestemden willen trainen.

Van het trainingsaanbod maken 3 themabijeenkomsten deel uit evenals minimaal 2 trainingen in het Apeldoornse Omnisport. De trainingen worden veelal op de zaterdag gegeven.  Een training duurt 2 uur. In deze trainingstijd is er aandacht voor discipline gerichte trainingsarbeid, maar ook aandacht voor de ontwikkeling van andere belangrijke fysieke basiseigenschappen als bijv. techniek ,coördinatie- en ritmevormen, lenig- en beweeglijkheid en kracht in de vorm van romp- en voetspieroefeningen. Ook items als de warming op voor wedstrijden, wedstrijdplanning, ademhalings- en ontspanningstechnieken krijgen aandacht in de trainingen.

Niet alleen ouders zijn welkom op de Open Trainingen ook (club)trainers nodigen we van harte uit aanwezig te zijn om te vernemen wat er zo al in de trainingen wordt gedaan en waarom.

Regio Trainers
De trainingen worden gecoördineerd door Betty Hofmeijer, trainer-coach van ook de sprint-/hurdles trainingsgroep van de bovenbouw van Team SOTRA.
Betty werkt in de onderbouw samen met John Jansen trainer-coach bij Flevo Delta (springen) en Dick Leseman, trainer-coach van meerdere (mila)loopgroepen.

Locatie trainingen
Atletiekaccommodatie van AV Cialfo in Epe, Omnisport Centrum in Apeldoorn en mogelijk in het seizoen een aantal andere locaties in de regio

Kosten
De kosten van deelname aan 15 trainingen in een onderbouwgroep incl. deelname aan de themabijeenkomsten en de trainingen in Omnisport bedragen € 187,50
De kosten dienen na aanmelding en een (evt.) proeftraining vooraf te worden voldaan. Een groep gaat van start bij een deelname van ca. 12 atleten.

Aanmelding
Vermeld bij je opgaaf vòòr 1 november a.s. met een (fb) bericht bij bdhofmeijer@gmail.com of info@teamsotra.nl je naam, leeftijdscategorie, vereniging en de trainingsdiscipline waaraan je op 4 november graag deelneemt.
Aan deelname aan de Open Training zijn geen kosten verbonden en je kunt er vrijblijvend aan meedoen.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.