Open Training sprint/hurdles onderbouw Team Sotra met 400m horden atleet Nick Smidt


Op zaterdag 12 oktober gaan op de atletiekaccommodatie van AV Cialfo in Epe om 13.00 uur de regiotrainingen 2019/2020 voor de onderbouw sprint/hurdlesgroep van Team Sotra weer beginnen!

Er is een programma onder de noemer Open Training. Iedere atleet tussen de 13-17 jaar die hordelopen en sprinten super vindt van harte welkom om mee te doen!

Voor de Open Training is een leuk programma samengesteld waaraan niemand minder dan bovenbouw sprint/hurdles 400m horden atleet Nick Smidt zijn medewerking verleent.
Nick gaat een ludieke warming-up voor jullie verzorgen!

Nick na weer een goed 400mh resultaat op de landenontmoeting in Sandness (No)

Nick is zijn atletiekcarrière als 2e jaars C-junior in de onderbouw van het horden/sprintteam van Sotra begonnen. Hij is nu bezig met een fantastisch outdoor atletiekseizoen 2019.
In juli jl. werd hij onder andere 2e op de Europese Kampioenschappen <23 jaar in het Zweedse Gävle en in Den Haag voor de 2e maal Nederlands Kampioen op de 400m horden.
Ook neemt hij (zeer) binnenkort deel aan de Wereldkampioenschappen Atletiek in Doha. Deze worden gehouden van vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober 2019. O.a. de NOS zal uitgebreid aandacht besteden aan deze Kampioenschappen.

Na afloop van de Open Training rond 15.00u is er informatie beschikbaar over o.a. de data van de trainingen in het nieuwe seizoen en kun je je eventueel ook opgeven om aan de regiotrainingen mee te doen. Op de website https://www.teamsotra.nl/over-ons/ onder onderbouw vindt je hierover ook informatie.

Ben je gek op horden en sprinten en wil je graag meedoen met de Open Training van de onderbouw sprint/hurdles groep van Team Sotra?

Meld je dan aan met een mail naar: info@teamsotra.nl of trainer-coach Betty Hofmeijer (bdhofmeijer@gmail.com) aan.
Vermeld in de mail s.v.p. je naam, leeftijdscategorie en vereniging waarvan je lid bent.
Deelnemen aan de Open Training is kosteloos.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.