Regio atleten uitstekend op dreef tijdens Try Out Games in Omni Sport


Op de laatste wedstrijd van het jaar en eerste wedstrijd van het nieuwe indoorseizoen 2018-2019 kwamen ook diverse regio-atleten in actie op sprint- en hordenonderdelen.
Verschillende van hen kwamen daarbij al uitstekend uit de verf.
Zo zette de C-junioren twins Tigo en Milan Mesie (AV’34) een aantal sterke persoonlijke records neer.
Op de 60m werd Tigo 3e met een tijd van 7.52. Milan werd 7e in 7.86 waarmee ook hij ruimschoots z’n oude toptijd verbeterde. Op de 60m horden eindigde Milan als 4e in de series in een tijd van 9.04. In de finale had hij een iets mindere aanloop naar de 1e horde maar kwam wederom met 9.06 dicht bij de 9.00s barrière. Tigo werd 6 in 9.43 en voor beide broers betekenden hun eindresultaten flinke p.r. verbeteringen. Kees Hulman (AV Daventria) wist zich op de horden ook te verbeteren en noteerde 10.57.
Bij de JB was Hidde de Wilde van AV Cialfo nimmer sneller dan de 7.93; een mooie verbetering die smaakt naar meer.
Bij de MB liep Maaike Geerling van AV Pec 1910 de 60m horden in een tijd van 9.46. Een redelijke tijd maar het kan veel beter zo vertelde Maaike. “Ik hoop dat ik snel af ben van m’n voetblessure, zei ze. Daar heb ik al te lang last van en moet ik teveel aanpassen in m’n trainingen” om af te sluiten met een optimistisch “komt vast goed!” geluid.
Evelien van Houweling (AV de Gemzen) liep voor het eerst op de MB (tussen)afstanden op de 60m horden en rende naar een tijd van 10.07. Als ik de volgende keer wel 8-pas naar de 1e horde loop kan ik een stuk sneller evalueerde ze haar race. Op de 60m vlak liep ze naar een fraai p.r. van 8.53.
MC Rosalie Binnenpoorte van AV Daventria liep de 60m in 8.78. Isabel van Houweling liep deze afstand in een tijd van 8.93.
Ook mila atleet Jaap Zoon van AV Flevo Delta kwam in de Omni Sport arena in actie. Hij liep een prima 1500m en verbeterde zijn pr met zo’n 20sec tot 4.43.83. Hij werd daarmee 4e.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.