De grillen van de 60 meter in Naaldwijk


 

Vorige week liepen Jurian en Maarten nieuwe persoonlijke records op de 60 meter in Amsterdam. Afgelopen weekend is dit niet gelukt en heerst bij de één tevredenheid en bij de ander toch teleurstelling over de tijden.

JurianJurian:

De afgelopen week voelde Jurian zich niet helemaal goed, maar hij besloot toch mee te doen. Over de twee 60 meters zei Jurian het volgMaartenende: “Beide races gingen bij mij beroerd. Tijdens het inlopen merkte ik al niet helemaal de oude te zijn, dat bleek ook wel uit mijn teleurstellende tijd van 7,37 sec. en 7,39 sec. Enorm balen, maar ik wist van te voren dat dit een mogelijke uitslag kon zijn. Het enige lichtpuntje van vandaag is dat ik weer wedstrijd ervaring heb opgedaan.

 

Maarten:

In Naaldwijk kon Maarten niet tippen aan de 7,10 in Amsterdam, maar hij kwam wel aardig in de buurt met 7,.17 sec. en de tweede race in 7,14 sec. In de reactie over zijn races zei Maarten dat hij tevreden is met deze tijden. “Qua trainingen was afgelopen week pittig en met name de zaterdag was zwaar”. Zaterdag werd in Omnisport maximaal getest op de 350 meter en 250 meter. Met dat in het achterhoofd kijkt Maarten met tevredenheid terug op de wedstrijd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *