Enkel Personal Best’s en Seasonal Best’s op PEC wedstrijd in Omnisport


Tijdens alweer de 11e wedstrijd van de AV Pec 1910 in het Apeldoornse Omnisport leverden de atleten van Team Sotra prima resultaten.
Joyce Schumacher (AV 1923) gaat iedere week sneller over de horden. In haar derde horden race van het seizoen begon ze in de series met een matige start en finishte ze als 2e in een tijd van 8.88.
In de finale ging de start aanzienlijk beter en werd ze achter Zoë Sydney (die met 8.36 een 3e allertijden prestatie neerzette) opnieuw 2e. Ditmaal verscheen er 8.83 op de klok. En…zo zei Joyce “dat had nog sneller gekund. Ik tikte de laatste horden aan en was daardoor wat uit balans. Dit geeft me een lekker gevoel met het oog op het NK Junioren over 2 weken”.
De finale horden race van Joyce vindt je hier: 2e plaats voor MA Joyce Schumacher op de 60m h

Wie ook een prima gevoel overhield aan haar 800m was Do Krol (AV’34). Ze wist zich ditmaal (en voor de eerste maal) uitstekend aan de opdracht van rustig starten te houden. Ze kon goed mee in het veld en wist uiteindelijk in de serie als 3e een fraaie 2.23.96 op de klokken te brengen. Daarmee scoorde ze een persoonlijk record dat ook haar outdoorrecord overtrof. Knap gedaan Do!
De 800m race van Do tref je hier: Do naar een nieuw pr van 2.23.96

Desi van Emmerik (AV Cialfo) had bij de MB op haar 800m geen lekkere race. Er werd rommelig en onregelmatig gelopen en bij het ingaan van de tweede ronde was er ook nog valpartij waar ze mee te maken had. Kortom zoals ze zei “ik kwam geen moment in m’n ritme”. Desi werd uiteindelijk 4e in desondanks een sb van 2.21.96.
De race van Desi zie je hier: Desi wordt 4e op de 800m

JB Jesse van Heijningen (AV’34) gaat ook iedere wedstrijd sneller. Hij haalde in z’n serie een 2e plaats in een prima nieuw persoonlijk record van 7.36. In de finale waarin een groot deel van de atleten zeer aan elkaar waren gewaagd kon hij de eerste 30m uitstekend mee. De laatste 10m leverde hij echter wat in waardoor het met een 8e plek en een tijd van 8.43 ophield.
De p.r. race van Jesse zie je hier: Jesse loopt nieuw 60m pr in 7.36

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *