Sotra vakantietrainingen goeie aanloop naar C- en D-Spelen !


Komend weekend 25 en 26 augustus worden door de Amsterdamse Atletiek Club (AAC) op sportpark Ookmeer voor de 51e  maal de Nationale C-Spelen georganiseerd. Een week later, op zondag 1 september, volgt AV Phanos in het Olympisch Stadion met de D-Spelen.
Beide wedstrijden staan te boek als de officiële Nederlandse Kampioenschappen voor beide leeftijdscategorieën.
In de aanloop naar beide kampioenschappen organiseerde Team Sotra, zoals vaker de afgelopen seizoenen, een aantal voorbereidende (vakantie)trainingen. Van het trainingsaanbod werd door een gemotiveerde groep atleten goed gebruik gemaakt. De groep kreeg een programma voorgeschoteld met aandacht voor de sprint, horden en mila disciplines.


Er werd veelal, lekker fris na een fijne vakantie en nog zonder schoolverplichtingen, flink en met veel plezier gewerkt om de komende weekenden goed voorbereid aan de start te komen.
Team Sotra wenst alle deelnemende atleten alvast veel succes op zowel de C- als de D-Spelen.

Start nieuwe trainingsseizoen Team Sotra 2018-2019
In oktober a.s. gaan de regio-trainingen van Team Sotra in de sprint, horden en mila disciplines weer van start. Bij voldoende aanmeldingen gaan ook trainingen voor hoog- en verspringen beginnen. Atleten van veel verschillende verenigingen doen mee, zoals bijv. AV de Gemzen, AV Flevo Delta, VAV, AV’34, Pallas ’67, AV Cialfo, AV Spirit…..
Heb je interesse in het meedoen met de regio-trainingen of wil je informatie meld je dan via info@teamsotra.nl of bel coördinerend trainer-coach Betty Hofmeijer (mob 06 54 288 645)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.