Start Trainingsseizoen Onderbouw RTC Sotra


De sprint/horden en mila groep o.l.v. respectievelijk de trainer-coaches Betty Hofmeijer en Dick Leseman konden met de inzet en het enthousiasme van de deelnemende atleten op de Sotra onderbouw kick-off van het seizoen 2018-2019 niet anders dan concluderen dat de start van het nieuwe seizoen uitstekend was geweest.
Er werd de atleten een veelzijdig en zeer actief programma voorgeschoteld waarbij op alle fronten aan de fysieke vorming werd gewerkt.
Het prachtige weer speelde de start van het seizoen zeker in de kaart. Onder een strakblauwe lucht kon heerlijk worden getraind. Ook de vele ouders konden vanaf het terras van de atletiekaccommodatie op de Wachtelenberg een prima indruk krijgen van wat er zoal op het rode tartan werd gedaan.
En wie er niet was of een impressie van de training nog eens terug wil zin kan dat met onderstaande link doen.

impressie kick off onderbouw RTC Sotra 6 oktober 2018

In de Mila groep is overigens nog ruimte voor uitbreiding. Wil je meer informatie/meedoen meld je dan via info@teamsotra.nl of bdhofmeijer@gmail.com

Overigens voor die atleten die 400m horden atleet Nick Smidt uit de bovenbouw van RTC Sotra nader willen leren kennen kunnen klikken op deze link. RTV Drenthe maakte afgelopen week een profiel van deze atleet die in augustus deelnam aan de Europese Kampioenschappen in Berlijn en ook sprak over zijn ambitie voor de toekomst.

reportage bovenbouw atleet Nick Smidt 400m horden

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.