Nieuwe Outfit van Isokin voor sprint-/hurdles atleten van Team Sotra

Zaterdag 18 december namen de atleten van het sprint-/hurdles Team Sotra  jl. een fraaie nieuwe trainings- en wedstrijd out-fit in ontvangst.
De nieuwe kleding werd beschikbaar gesteld door de samenwerkende, medisch partner van het team; Gezondheidscentrum Isokin uit Apeldoorn.
Isokin biedt m.n. in de persoon van bewegingswetenschapper/fysiotherapeut Johann de Jong al vele jaren tot volle tevredenheid de medische support voor het team. Support die zowel Team Sotra als de atleten uiterst waarderen!


De boost die de motivatie van de teamleden door de nieuwe kleding kreeg zouden ze heel graag om willen zetten in fraaie wedstrijdprestaties. Helaas is voor het van start gaan van het indoorseizoen 2021/2022 opnieuw extra geduld nodig. De lock-down zorgt ook in dit seizoen voor de afgelasting van in ieder geval een aantal mooie wedstrijdgelegenheden. Zoals bijvoorbeeld ook de 6e Indoor Track Special van Team Sotra zelf die gepland stond voor 16 januari. Hopelijk kunnen de nieuwe maatregelen snel los gelaten/versoepelt worden.
Tot die tijd zal er door de teamleden als altijd volop en met volle overtuiging doorgetraind worden. De training voorafgaand aan de kledinguitreiking was daar een mooi voorbeeld van. In het bosgebied rondom de Ossenstal in Epe werd een stevige, uitdagende heuveltraining afgewerkt met centraal de zgn. “Haelberg”. Dit soort trainingen zit bij de atleten als een soort van voor eeuwig tussen de oren.
Zwaar of niet zwaar; na afloop lieten Milan, Jonas, Tigo, Jarin, Sep en Jesse zich een drankje in de Ossenstal na afloop prima smaken!

Deel dit bericht

Lees meer!