Prima hordentijden voor Milan en Tigo in Gent

De broers Milan en Tigo Mesie (AV’34) begonnen het jaar 2022 op zondag 2 januari in het Belgische Gent met een indoor wedstrijd! Hoe fijn dat onze zuiderburen ook voor indoorwedstrijden hun grenzen openhielden. Met aangepaste deelnemersaantallen en wat basisafspraken weliswaar, maar na een wedstrijdloos indoorseizoen 2021 nu in 2022 al op dag 2 van het nieuwe jaar in ieder geval één wedstrijduitslag voor beide atleten in de boeken.
En hoe…. Begonnen werd met een 60m horden. Voor de eerste maal stond voor de beide 1e jaars <20 atleten de hoogte van 0.99cm op het menu. En ja, natuurlijk betekent dan finishen al een nieuw pb, maar tijden van 8.37 voor Milan en de 8.61 van Tigo zijn gewoon mooie eindresultaten. Hopelijk lukt het om de komende tijd verder wedstrijdritme op te doen, dan liggen snellere pb’s zeker in het verschiet.
Ook de 200m werd door de mannen gelopen. Milan liep een sterke race en won z’n serie in 23.12; ook een nieuw indoor pb en maar even boven z’n outdoortijd van 22.91. Tigo had een paar missers en kwam daardoor op deze afstand iets minder uit de verf. Hij eindigde als 2e in de serie in desondanks een pb van 23.44. Ook hier geldt echter dat wedstrijdritme zeker zal zorgen voor verdere verbetering van deze seizoenopeners!

Deel dit bericht

Lees meer!