Johann de Jong


Achtergrond:

In de jaren ’80 en ’90 was Johann zelf een fanatiek MILA-atleet (800-3000) en na jarenlang ook op de lange afstanden actief te zijn geweest ( o.a. 19 marathons en 2 keer de hele triathlon) houdt Johann zich de laatste jaren vooral beroepsmatig bezig met de blessure-preventie, begeleiding en behandeling van atleten. Als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper kan hij zowel vanuit een biomechanische en inspanningsfysiologische achtergrond als op een praktische manier naar een probleem of klacht kijken. Alle facetten van het bestaan als (top)sporter (fysiek, mentaal en sociaal) krijgen daarbij de noodzakelijke aandacht.


Sprint Hurdles Team SOTRA is voor mij…

De mogelijkheid om met een inspirerende en gemotiveerde groep atleten en trainers te kunnen werken. Door samen kennis en ervaring te delen kunnen de atleten op zowel sportief als persoonlijk vlak hun talenten ten volle benutten. Uitgangspunt hierbij is het creëren van een lerende omgeving waarin de atleet de regie en verantwoordelijkheid leert nemen om een optimale belastbaarheid en fitheid te krijgen. Isokin Training & Therapie is hierbij een samenwerkingspartner die deze situatie poogt te faciliteren door (para)medische ondersteuning op kwalitatief hoogstaand niveau te bieden.