Max van Marle

Achtergrond:

Ik studeer fysiotherapie op Saxion Enschede en heb daarnaast mijn eigen bedrijf STAX Social Media. Ik heb flink wat jaren geleden aan atletiek gedaan en hier rond mijn 14e/15e mee gestopt vanwege aanhoudende blessures. Op mijn 20e ben ik weer begonnen met trainen (begin 2021) en heb ik het al snel serieus opgepakt met mooi resultaat in mijn eerste jaar 400m. Ik heb afgelopen april meegedraaid bij team Sotra voor het eerst na uitgebreid contact met Betty en vrij snel besloten om ook aan te sluiten bij het team omdat mijn eerste gevoel ontzettend goed was. Ik ben heel blij met deze keuze en heb het erg naar m’n zin in het team.

Doelen seizoen 2021-2022: 

Oorspronkelijk had ik grote doelen voor zowel het indoor als outdoor seizoen alleen meerdere blessures hebben hier voor vertraging gezorgd. Ik hoop de zomer van 2022 nog lekker veel wedstrijden te kunnen lopen zodat ik wedstrijdervaring op kan doen en het maximale eruit kan halen voor dit seizoen. Hiernaast wil ik algemeen beter belastbaar worden en de eerste stappen richting horden zetten.

Droomdoel: 

Professioneel atleet zijn en uitkomen op de olympische spelen voor Nederland

Persoonlijke records: 

AFSTANDTIJDDATUMPLAATS
400 meter49,3631-07-2021Utrecht