Indoor Cup 4x200m voor Team Sotra/Isokin

Als bijnummer tijdens het NKi Meerkamp/Masters werd een 4x200m georganiseerd.
Een onderdeel waar de mannen van Team Sotra/Isokin veel zin in hadden en zo gezegd zo gedaan. Het team met D’Sean Holaman (AV de Sperwers), Jesse van Heijningen (AV34/Staa), Jarin Dijkgraaf en Wyatt van Poelgeest (beiden AV Cialfo) werd ingeschreven. Na wat oefening op de dag voor de wedstrijd en het doornemen van de estafetteregels werd reikhalzend uitgekeken naar het uur U.
D’Sean startte vanuit baan 4 de wedstrijd en al snel bleek dat hij Jesse als eerste het stokje kon overgeven; een prima wissel. Jesse kwam lekker de bocht uit en hield de 1e positie goed vast. De wissel op Jarin was wat reiken maar daardoor ook lekker scherp. Jarin liep een prima race en Wyatt kreeg als slotloper het stokje prima aangereikt. Hij hield de kop en bracht het stokje uiteindelijk veilig over de finish. Dat gebeurde in een tijd van 1.31.40 en dat bleek de snelste tijd en dus de winst van de IndoorCup. Gefeliciteerd mannen!Via deze link https://youtu.be/5wxpzhnYX0M kun je de 4x200m met TeamSotra/Isokin terugzien!Deel dit bericht

Lees meer!