Jesse blij met 2e plek en pb’s op NSK in OmniSport

Na een periode van minder fit zijn begonnen de trainingen van Jesse van Heijningen (AV’34 STAA-atleet) de laatste weken weer lekker te draaien. Het was dan ook fijn om het Nationaal Studenten Kampioenschap op 11 maart in “thuishaven” Omni Sport Apeldoorn in het vooruitzicht te hebben. Daadwerkelijk in een wedstrijd kunnen laten zien of dit ook in keihard resultaat zo was.
En dat was zo…. In de halve finale won Jesse met overtuiging zijn halve finale in een tijd van 7.20. Een nieuw pb na een zoals hij zelf omschreef  “matig startje”. Die 7.20 bleek samen met nog 2 atleten, die ook deze score achter hun naam kregen, de snelste tijd. Het beloofde een spannende finale te worden…en dat werd het ook. Na een betere start dan in de halve finale leek Jesse op de winst af te stevenen. Dat lukte net niet, maar met een 2e plek en zilveren medaille in opnieuw een pb van 7.16 overheerste bij Jesse volop tevredenheid en blijdschap over het resultaat. Gefeliciteerd Jesse!
Om vervolgens ook al verder te kijken door te zeggen “heel fijn om met dit goede resultaat aan de voorbereiding van m’n outdoorseizoen te kunnen beginnen”!

Deel dit bericht

Lees meer!