Heerenveen Classic en 1e Divisie Competitie in Barendrecht

Na de Harry Schulting Games op Hemelvaartsdag was het direct op zaterdag de beurt aan U18 atleet Wyatt van Poelgeest om in wedstrijdactie te komen.
Hij trok naar Heerenveen en liet daar uitstekend werk zien. Hij won zowel de 100m als 200m in tijden van 11.59 (+0.7) en 23.61(+0.7). Tijden waarmee hij 2 nieuwe pb’s kon bijschrijven en de vruchten begint te plukken van het in de trainingen schaven aan z’n techniek. Mooi werk Wyatt!
In Barendrecht kwam AV34 op zondag in de 1e divisie uit in de tweede seniorencompetitie wedstrijd. De broers Milan en Tigo Mesie (STAA) kwamen in actie en leverden weer een goede puntenbijdrage voor de club.
Helaas stond m.n. de uitstekende prestatie van Milan op de 100m in 10.89 (+2.1)  in schril contrast met een lelijke val van Tigo direct over de finish van z’n 200m (22.43 met +3.7). Hij liep daarbij een gecompliceerde sleutelbeenbreuk op waaraan hij een dag later naar verluidt met goed resultaat is geopereerd. Het impliceert helaas ook dat in ieder geval een groot deel van het wedstrijdseizoen voor hem als voorbij moet worden beschouwd.
Dikke pech en heel erg jammer voor Tigo waarbij we hem op de eerste plaats een goed en voorspoedig herstel toewensen!