Nieuwe pb’s voor Milan en Jarin in Breda !!

In Breda organiseerde AV Sprint op zaterdag 8 juli de Limietenwedstrijd.
De snelle baan deed veel atleten afreizen naar het zuiden om er op z’n minst een pb uit te halen.
Van Team Sotra namen Milan Mesie (AV34/STAA), Sep de Jong (AV34/STAA) en Jarin Dijkgraaf (AV Cialfo) deel aan de wedstrijd. Het was een warme dag met temperaturen van ruim boven de 30o en weinig wind.
Milan mocht als eerste en al heel vroeg (10.15u) het spits afbijten op de 110m horden bij de MU20. Een aantal atleten vond het kennelijk te vroeg en verscheen niet aan de start. Dat stond Milan niet in de weg om er voor te gaan en zijn pb te verbeteren naar een tijd van 14.21 (+0.2). Daarmee was hij ook de snelste op dit onderdeel. Op de 100m, later op de dag, was de scherpte er enigszins af en finishte Milan in een tijd van 11.11 (+0.1). Op dit onderdeel werd hij 5e bij de MSen.
MU18 atleet Sep had als altijd goede zin en begon zijn 400m horden wedstrijd erg lekker. Makkelijk lopend liep hij in een 14-pas ritme tot en met horde 6, waarna het zaak was om de wedstrijd in 15-pas uit te lopen. Ook dat lukte goed, maar net niet goed genoeg om zijn pb van 52.80 om zeep te helpen. Het werd 52.84 en een mooie 2e plek bij de MSen.
Last but not least kwam Jarin bij de MSen op de 400m in actie. Jarin liep een uitstekende race die hij in z’n serie als 3e besloot in een mooie tijd van 50.44. Daarmee bleef hij ruim onder z’n oude pb van 50.79. Heel knap gedaan Jarin!

Vrijdag de 7e augustus vond de 3e Track Meeting in Utrecht plaats.
D’Sean Holaman kwam daar tot een 55.42 op de 400m horden. Dat betekende een sb waarmee hij tevreden huiswaarts keerde.