Kledingsuppliers Isokin en RunX – Apeldoorn Team Sotra in het zonnetje

Vlak voor de Try Out Games, de 1e indoorwedstrijd van het nieuwe seizoen 2023/2024, konden de atleten en begeleiding van Team Sotra zich presenteren in een mooie nieuwe outfit.
Uiteraard leverde dat veel blije gezichten op en was er voldoende aanleiding om de suppliers Isokin en RunX uit Apeldoorn hartelijk dank te zeggen voor de nieuwe kleding. Dat gebeurde in de week na Kerst op de Apeldoornse atletiekaccommodatie van AV’34, tevens thuisbasis van het Sotra atletenteam.
Johann de Jong van Isokin Training en Therapie en Elbert Voogt van RunX werden met bloemen en een lekkere oliebol bedankt voor de mooie, uniforme look waarmee de atleten zich op wedstrijden kunnen laten zien evenals over een paar dagen op trainingsstage naar Nerja in Spanje. Het nieuwe jaar 2024 kan niet beter starten!


Elbert Voogt – RunX (li.) / Johann de Jong – Isokin op de thuisbasis Atletiekaccommodatie AV’34

Deel dit bericht

Lees meer!

nieuws

Bronzen plak voor Sep op NK Indoor 400m

MU20 atleet Sep de Jong van Team Sotra (AV34/STAA) heeft tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Indoor voor Junioren in het Apeldoornse Omni Sport een uitstekend 400m