Sotra mannen winnen 4x200m Indoor Cup 2024

Tijdens het NK meerkamp voor de Sen en U20-categorie en het NK Masters werd ook een 4x200m estafette om de Indoor Cup 2024 georganiseerd. Niet zo populair als in België, maar wel een leuke happening verschenen er in Omnisport in totaliteit met alle categorieën 15 teams aan de start.
De Sotra boys, in de wedstrijd de Betty boys, Jesse van Heijningen, “Max” van Poelgeest en de broers Tigo en Milan Mesie startten direct in de 1e serie vanuit baan 4. Ze wonnen hun serie in een tijd van 1.30.30 en die tijd werd in de series daarna niet meer overtroffen. Kortom de mannen mochten zich later melden voor de prijsuitreiking op het hoogste schavot en dat gaf zichtbaar veel plezier.

IFAM Meeting Gent
De dag ervoor reden Jesse, Tigo en Milan (allen STAA/AV34) af naar Gent voor de IFAM-Meeting; een zeer populaire meeting met heel veel deelname. Alle 3 de mannen liepen een 60m. Milan kwam er met een evenaring van z’n pb van 7.11 prima voor de dag. Tigo kwam tot een redelijke 7.32 en helaas vloog Jesse door een valse start met een DSQ uit de wedstrijd.
Ook D’Sean Holaman (AV34), Robin Boersma (AV NOP) en Yassin Bouaziz (AV34) verschenen in Gent aan de start. Zij deden mee aan de 400m. D’Sean en Robin liepen beide een degelijke, best nette wedstrijd, maar konden hun sub 50 van een week ervoor niet herhalen. D’Sean kwam dit keer tot 50.62 en Robin kwam tot 50.78. Yassin moest helaas met een blessure de strijd staken.